nederlands
 
Visuele grammatica Zichtbaar Nederlands.
Mooie fouten: niet te veel zo veel. Mooie fouten: de winkel wil morgen gesloten zijn. Een andere manier om Nederlands te leren. Visuele grammatica van het Nederlands. 2022 Eudu - Bas van der Ham. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved.
nederlands
Nederlands Instituut voor Ecologie NIOO-KNAW.
De wetenschappers van het Nederlands Instituut voor Ecologie NIOO-KNAW onderzoeken de natuur. Hoe werkt die natuur? En wat verandert er? Die kennis - van DNA tot landschap - kunnen we gebruiken voor biodiversiteitsherstel, klimaatbeleid en een duurzame maatschappij. Wie we zijn.
nederlands
Home Beeld Geluid.
Ontvang de nieuwsbrief! Media Parkboulevard 1 1217 WE Hilversum. Museum gesloten: bekijk de agenda. Ook Beeld Geluid gebruikt cookies. We gebruiken functionele, analytische, sociale media en advertentiecookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Je kunt je voorkeuren wijzigen.
nederlands
Welkom op de website van NS NS.
Met trein en fiets op stap. Reizen met NS. Online kaartje kopen. Actuele reisinformatie checken. NS Reisassistentie aanvragen. Reizen met de OV-Chipkaart. In- en uitchecken. Alles over de OV-chipkaart. Alles over bijzondere trajecten. Reizen met een functiebeperking. Zonder reizen door de poortjes.
nederlands
woordenlijst.
De regels van de spelling zijn beschreven in de Leidraad. De Woordenlijst Nederlandse Taal is in boekvorm te koop als het Groene Boekje. Nederlandse Taalunie 2021, alle rechten voorbehouden. Suggesties of vragen? Stuur een e-mail naar info@taalunie.org Meer weten over taal?
nederlands
Nederlands - Wikikids.
Daarvoor had je dus nog niet zoiets als het" Nederlands, alleen maar dialecten waarvan de sprekers elkaar vaak niet eens begrepen. Sindsdien is de manier waarop we het Nederlands moeten schrijven best vaak veranderd. De laatste grote verandering was in 1995.
ethereum
Week van het Nederlands - een samenwerking van Vlaams-Nederlands Huis deBuren en de Taalunie.
De Week van het Nederlands is een samenwerking van Vlaams-Nederlands Huis deBuren en de Taalunie. Samen met verschillende partners brengen we de veelzijdigheid van het Nederlands onder de aandacht. Voeg je eigen evenementen nu toe aan de agenda van de Week van het Nederlands.
nederlands
KNMI - Weer - Verwachtingen.
Komende nacht is het droog. Het koelt af naar 10C plaatselijk in het noordoosten tot 16C in het zuidwesten. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. Morgenochtend is het overwegend zonnig met in het zuiden af en toe wat bewolking. Het blijft droog. De wind komt uit oost tot zuidoost en is matig, boven het IJsselmeer en het noordelijk kustgebied eerst nog vrij krachtig. Morgenmiddag zijn er zonnige perioden en blijft het droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 24C op de Wadden tot 27C in het zuiden. De wind komt uit oost tot zuidoost en is matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig. Morgenavond is het licht tot half bewolkt en blijft het droog. De wind komt uit het oosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk krachtig, windkracht 6. 31/08/2022 22.42 uur LT. Vooruitzichten en mogelijke waarschuwingen. Perioden met zon en vrij warm met maximumtemperaturen rond 25C. Eerst droog, vanaf zaterdag toenemende kans op enkele onweers buien, met name op maandag en dinsdag. Maandag 5 en dinsdag 6 september is er een grote kans op code geel voor onweersbuien.
nederlands
Toerisme - Holland.com.
Wie aan Nederland denkt denkt meteen aan bloemen, molens en klompen. Maar Nederland heeft nog zoveel meer te bieden! Geniet van de wind door je haren tijdens een strandwandeling aan de Nederlandse kust of tijdens een fietstocht over de Veluwe.

Contacteer ons